ARDEZIE

Ardezie este o piatra ce a luat nastere din transformarea rocilor sedimentare sau eruptive, sub actiunea caldurii si presiunii, capatand schimbari fundamentale. Din cauza presiunii suferite, asezarea cristalelor s-a modificat si rocile omogene s-au transformat in roci stratificate. Astfel s-a format ardezia, o piatra ce surprinde si in prezent, datorita calitatilor ei.

Placaje Ardezie Pardoseala

Placaje Ardezie Pardoseala le puteti gasi doar la noi! Pentru mai multe informatii, oferte si modele de preturi pentru placaje ardezie pardoseala, contactati Rocas Decor!

 

Placaje Ardezie Verticala

Placaje Ardezie Verticala le puteti gasi doar la noi! Pentru mai multe informatii, oferte si modele de preturi pentru placaje ardezie verticala, contactati Rocas Decor!

Trepte Ardezie

Trepte Ardezie le puteti gasi pe site-ul nostru. Pentru mai multe informatii, oferte si modele de preturi pentru trepte ardezie contactati Rocas Decor!

Lastre Ardezie

Lastre Ardezie le puteti gasi pe site-ul nostru. Pentru mai multe informatii, oferte si modele de preturi pentru trepte ardezie contactati Rocas Decor!