PIATRA NATURALA

Piatra Naturala Rocas Decor cu sediul central in Cluj Napoca ,showroom si depozite in Cluj-NapocaTimisoaraBucurestiBudapesta, francize in Bistrita NasaudTargu-Mures , si multe reprezentatnte in alte orase Satu MareOradeaIasiSuceava, va punem la dispozitie o gama variata de produse, andezit, piatra naturala, travertingranitmarmuracompozitardezietapet de lux, ideale pentru baibucatariiliving-uri, placari interioare si/sau exterioare sub diferite forme de prelucrare, mat, lucios, antichizat, natural.
Cu cantitati mari de travertin pe stoc la TRANSILVANIA NATURAL STONES veti beneficia de cele mai bune preturi si oferte la Piatra Naturala ClujPiatra Naturala Bucuresti sau la oricare alta locatie din tara.

TRANSILVANIA NATURAL STONES ofera decoratiuni din travertin si piatra naturala de cea mai buna calitate.

Cu sediul principal in Cluj Napoca si cu depozite si centre de prelucrare in Bucuresti, Timisoara, si Budapesta, TRANSILVANIA NATURAL STONES este unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de piatra din Romania si va pune la dispozitie o multitudine de materiale din piatra naturala cu aplicatii nelimitate la cele mai bune preturi.

Suntem prezenti si in Bistrita, Targu Mures, Alba Iulia, Brasov, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Pitesti, Suceava, Vaslui, Focsani, Iasi prin reprezentantii nostri, unde va asteptam cu o multime de produse, cu preturi competitive si calitate excelenta.

Va punem la dispozitie peste 300000 de mp de placaje marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, calcar din care prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee, lavoare sau orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.