GRANIT

Granit Rocas Decor are pe stoc cele mai bune modele din granit pe care le gasiti la preturi promotionale. Granit-ul de la Rocas Decor este culeas din toate colturile lumii. Importam granit sub diverse forme: placaje sau lastre, din care putem realiza blaturi, glafuri, trepte / contratrepte, pardoseli, placari interioare si/sau exterioare, etc. Cu ajutorul unor adevarati sculptori in granit, prelucram si tratam orice tip de granit enumerat pentru ca baia, bucataria, living-ul, curtea, gradina sau orice amenajare doriti sa construiti cu ajutorul granit-ului sa fie pe placul dumneavoastra.

Placaje

Placarile cu granit au fost folosite inca din antichitate ca si materiale decorative. Oferim cea mai buna selectie in materie de travertin cu diverse finisaje avand o gama larga de culori. Cea mai buna oferta pret placaje travertin doar la Rocas Decor!

Glafuri Granit

Glafuri Granit sub diferite forme si culori pentru solutii complete ale glafurlor din granit. Preturi speciale pentru toata gama de glafuri din granit!

Trepte Granit

Trepte-le confera stil si eleganta spatiului. Noi va propunem scarile din granit pentru un aspect estetic deosebit, de cea mai buna calitate.

Blaturi Granit

Pentru o bucatarie cu un design aparte, avem blaturi din granit, cu o absorbtie redusa, fiind foarte usor de intretinut si potrivit pentru orice stil. Exista pe stoc o gama variata de modele pentru blaturile de bucatarie la preturi promotionale de producator granit.