LAVA STONE

LAVA STONE este un marial cu o frumusete aparte, este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In deozitele nostre veti gasi un stoc mare de andezit, la cel mai bun pret de pe piata. Va invitam sa vizitari Showroom-urile noaste unde un consultat va ajuta sa va alegeti produsele dorite, de asemenea va asteptam cu diferite oferte si preturi pentru toate buzunarele. Alege modelul de andezit  pentru un design modern si indraznet. Va asteptam sa descoperiti site-ul andezit online pentru a vedea modele originale. In depozitele noastre din Cluj Napoca, Bucuresti si Timisoara dispunem de o paleta larga de solutii pentru decoratiuni din piatra naturala.
Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

Placaj Lava Stone
Va oferim andezit sub forma de dale, pavele, blaturi, scapitat, cubica si multe alte produse personalizate. Daca doriti placaje ultrarezistente si de cea mai buna calitate, va recomandam placaje din andezit la preturi promotionale.

Cubica Lava Stone
CUBICA ANDEZIT este un marial cu o frumusete aparte , este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In deozitele nostre veti gasi un stoc mare de cubica andezit, la cel mai bun pret de pe piata.

Masive Lava Stone
Daca aveti nevoie de piatra naturala cu grad crescut de rezistenta, masivele din andezit sunt alegerea perfecta. Avem diferite modele pe stoc in depozitele noastre din Cluj Napoca, Bucuresti si Timisoara.

Scapitata Lava Stone
Alege modelele scapitate de andezit pentru un design modern si indraznet. Potrivite mai ales pentru designul exterior, avem oferte avantajoase pentru piatra scapitata, la cele mai mici preturi de producator andezit din Romania.

Strips Lava Stone
Producator de andezit Rocas Decor va ofera strips-uri din andezit la preturi promotionale. Strips-ul de andezit e alegerea excelenta pentru a placa soclurile cladirilor, locuintelor, gardurile, avand un coeficient de absorbie foarte scazut, ceea ce il face usor de intretinut.