Andezit pavaje si piatra cubica in Zalau. Andezitul  este o rocă magmatică rezultată prin erupție vulcanică, având o granulație fină, si culoare gri antracit. Are o structura uniforma care se potriveste ideal cu stilul minimalistic si modern. În compoziția chimică a rocii predomină dioxid de siliciu (ca. 60%).Andezit-ul ca si granit-ul sunt  cele mai dure si mai rezistente materiale de piatra naturala , cu o absorptia de apa foarte scazuta (0,1%) . Parametrul acesta le face ideale pentru placare la exterior avant o rezistenta  ridicata la inghet – dezghet.

Temperatura de formare andezit-ului este cuprinsă între 950-1000 °C, lava de origine. Deobitei andezit se foloseste pentru placare la exterior cu finisajul de fiamat (antiderapant) sau mat. Extragem si prelucram blocuri de andezit din inima Transilvaniei .Cu o echipa profesionala de pietrari prelucram la comanda orice dimensiunea de pavaj, dale, trepte, glafuri pentru exterior si interior. Transilvania Natural Stones produce borduri si piatra cubica pentru proiecte publice si rezidentiale. Cumpare andezit exerior direct de la producator.

Oferim o multime de solutii in materie de design. Andezit online ca si marmura, granit si travertin este un material natural care prezinta mica toleranta coloristica  intre loturi.

Agenti nostri va vor astepta cu preț bun pentru andezit si piatra cubica in Zalau cu solutii technice personalizate.   Prelucram la comanda pervaze, trepte si contratrepte de andezit, pavaj exterior, capace de gard si stalp. Glafuri la ferestre de granit pentru exterior si interior. Oferim montaj profesional oriunde in tara si in Europa.

Avem permanent in stoc cantitati mari de piatra cubica si borduri. Putem acoperi si lucrari mai mari, cum ar fi piete publice sau spatii industriale, stadioane. Pentru intretinere este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra naturala.

cere oferta chiar acum !

Mai mult andezit !