PIATRA NATURALA

Experienta ne-a invatat ca singura carte de vizita cu adevarat valoroasa este bucuria clientului .
Individualizand fiecare lucrare din piatra, am realizat ca evolutia calitativa a produselor noastre , in concordanta cu trendul permanent in schimbare in ceea ce priveste amenajarile interioare si exterioare ne-a propulsat printre producatorii de top de piatra naturala.

 

 

Tinand cont ca in fiecare an tendintele devin din ce in ce mai sofisticate, si implicit piata devine din ce in ce mai exigenta, ne-am asigurat un parc de utilaje si echipamente de ultima generatie , cu capacitate mare de productie si care sa ne permita realizarea prelucrarilor si finisajelor capabile sa incadreze piesele personalizate din piatra realizate de noi in categoria produselor de top.
Prelucram orice tip de piatra naturala-marmura travertin granit ardezie calcar compozit , realizand piese unicate si personalizate pentru lucrari rezidentiale , proiecte publice sau de anvergura.
Avand in echipa noastra specialisti cu experienta in piatra, realizam o gama larga de piese personalizate sau deciratiuni din piatra pentru bucatarii, bai, pardoseli living, hol, placari pereti, placari exterioare pentru alei, socluri sau garduri, materializand astfel proiectul clientului intr-o lucrare de piatra de calitate, care innobileaza orice ambient.

 

Va punem la dispozitie peste 300000 de mp de placaje marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, calcar din care prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee, lavoare sau orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.