Granit Alba Iulia este o rocă magmatica care sa format in temperatura de peste 900 de grade. Sub căldura și presiunea cauzate de magmă sau plăcile tectonice granitul este considerat unu din cel mai puternice materiale din Terra. Coloristic si textural granitul prezinta in cele mai multe cazuri o  uniformitate a texturilor si nuantelor Pretul granitului poate incepe de la ieftin, economic si accesibil, pana la gama superioara de lux.

Granit online de la Transilvania Natural Stone poate fi folosită și pentru glafuri interior si exterior, pardoseli, blaturi de masă, șeminee, pervaze. Cu grosimea și finisajul potrivit, granit – ul se potrivește atât unui interior modern, cât și clasic. Acum poti gasi  la preț bun granit exterior in Alba Iulia  !

In calitate de producator si importator de placaj din marmura, TNS are depozite de piatra naturala in Alba Iulia si Cluj Napoca. Va oferim mii de mp de placaje din marmura, granit exterior, placaj travertin, ardezie multicolora si placaje de andezit fiamat. Cu diferite dimensiuni si finisaje: mate, periate sau lustruite. Detinem  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart.

Prelucram la cerere pervaje, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte din granit, glafuri de marmura pentru interior si exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. La noi veti gasi intotdeauna preț bun pentru granit alb si negru in Alba Iulia si promotii atractive.

cere oferta personalizata !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

Mai multe modele de granit

 

granit Cluj Napoca
granit Cluj Napoca