marmura Arad este o rocă metamorfică, transformată fizic și chimic de-a lungul timpului datorită căldurii și presiunii intense. Sub căldura și presiunea cauzate de magmă sau plăcile tectonice, acest calcar începe să se recristalizeze. Schimbând textura rocii și determinând creșterea și interblocarea cristalelor de calcit.

Iubită de împărați și de artizani deopotrivă, marmura a fost una dintre cele mai frumoase și căutate pietre de-a lungul secolelor. Fie că este la fel de alba ca zăpada sau dungată de vene dramatice, colorate. Fiecare piesă de marmură este o operă de artă unică și uimitoare. Când este folosită în casă, adaugă o notă incontestabilă de lux și opulență.

Marmura decorativa de la Transilvania Natural Stone poate fi folosită și pentru glafuri interior si exterior, pardoseli, blaturi de masă, șeminee, pervaze. Cu grosimea și finisajul potrivit, marmura se potrivește atât unui interior modern, cât și clasic. Acum poti gasi marmura in Arad la preț bun !

In calitate de producator si importator de placaj din marmura, TNS are depozite de piatra naturala in Arad si Timisoara. Va oferim mii de mp de placaje din marmura, granit exterior, placaj travertin, ardezie multicolora si placaje de andezit fiamat. Cu diferite dimensiuni si finisaje: mate, periate sau lustruite. Detinem  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart.

Prelucram la cerere pervaje, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte marmura, glafuri granit interior si exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. La noi veti gasi intotdeauna preț bun pentru marmura alba si neagra in Arad si promotii atractive. Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

cere oferta personalizata !