Pervaze de travertin in Cluj Napoca. Travertinul  este un material ideal pentru glafuri la ferestre de exterior s interior. Oferim produse de  travertin de calitate bună. Dacă doriți să vă amenajati casa sau grădina travertin-ul este solutia. Prelucram la cerere clientului pervaze, blaturi, trepte si contratrepte din travertin. Blaturi, scări , placaj, mosaic, lavoare, pavele și pervaze de travertin exterior si interior. Diferite  placaje de piatra naturala pentru soclu si gard.

Travertin-ul de la Transilvania Natural Stones este disponibil intr-o mare varietate de culori si preturi. Disponibile atat placaje economice pentru proiecte mari cat si placaje exclusiviste pentru proiecte speciale. Pretul travertinului este accesibil si difera in functie de calitate si tipul de finisaje. Este disponibil cu suprafata mata, naturala, periata si antichizata. Travertin online cu cele mai mari oferte outlet. Livrare in toata tara in termen scurt. Montaj profesional la cerere.

Transilvania Natural Stones este un mare producator si importator de travertin. Avem mari depozite de piatra naturala  in Romania. Va oferim placaje din marmura, granit, placaj travertin, ardezie multicolora si andezit fiamat. Detinem  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie si compozit cuart.

Avem permanent stocuri mari de placaje si lastre de travertin in depozit de piatra naturala din Cluj Napoca. Prelucram si montam la cerere pervaze,  blaturi, trepte si contratrepte de marmura, glafuri pentru exterior si interior din travertin,. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor clientilor. La noi veti gasi intotdeauna preț bun pentru pervaze din travertin in Cluj Napoca. Permanent promotii atractive.

cere oferta personalizata acum !

Pervaze de travertin in Cluj Napoca