Pervaze din marmura si granit in Sibiu. Glafuri/pervaze pentru geam din granit si marmura. La noi gasesti prelucrarea si montarea de glafuri la dimensiunea ferestrelor tale.

Marmura alba si neagra, bej sau verde când este folosită în casă, adaugă o notă incontestabilă de lux și opulență.Granit rezistent in timp si decorativ.

Marmura decorativa si granit de la Transilvania Natural Stone poate fi folosită pentru glafuri de interior si exterior. Prelucram orice dimensiuni,  grosimi si finisaje. Pervaze de marmura si granit se potrivește atât unui interior modern, cât și clasic. Acum poti gasi pervaze de marmura in Sibiu la preț bun !

In calitate de producator si importator de placaj din marmura, TNS are depozite de piatra naturala in Sibiu. Va oferim mii de mp de placaje din marmura, granit exterior, placaj travertin, ardezie multicolora si neagra. Cu diferite dimensiuni si finisaje: mate, periate sau lustruite. Detinem  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart. Pervaze din marmura si granit in Sibiu.

Prelucram la cerere pervaje, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte marmura, glafuri granit interior si exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. La noi veti gasi intotdeauna preț bun pentru glafuri din marmura si granit alb si neagru in Sibiu. Termen de executie rapid si promotii atractive. Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

cere oferta personalizata !

Pervaze din marmura si granit in Cluj Napoca