Piatra Cubica Alba Iulia din andezit este o rocă de origine vulcanică. De culoare închisă, gri sau cenușie, cu un conținut relativ scăzut de siliciu (SiO2) de obicei mai puțin de 50%.  Andezitul este o roca grea, dura și rezistenta și are o structură  microcristalină sau sticloasă. 

Material natural cu rezistență ridicată la abraziune, rezistență chimică la solvenți organici, acizi și săruri anorganice. Piatrele cubice sunt elemente cu formă cubică obținute prin crapare cu prese hidraulice.  Utilizand piatra cubica veti obtine un rezultat estetic și tehnic ridicat, deoarece are o adaptabilitate puternică la diferite moduri de utilizare astfel obtinand o mare libertate de personalizare estetică. 

Piatra cubica din  andezit este folosita din cele mai vechi timpuri, datoriita faptului ca este foarte durabila. Cu un grad de absorptie de apa foarte mic (intre 0,1-0,3%) este foarte rezistenta la intemperii, la trafic, si este aspectuoasa ca si design.Piatra cubică Alba Iulia se poate folosi  in domeniul rezidential pe zonele carosabile,la parcari auto, la pavarea curtilor si aleilor.  In domeniul public se încadreaza cu mare succes la placarea parcarilor, trotuarelor, cailor de acces sau chiar a drumurilor publice si infrastructura.

T.N.Stones cu traditie in domeniul de piatra naturala ofera piatră cubica de granit andezit cu o calitate superioară. Andezit-ul nostru gri antracit  este fabricat folosind materiale de bază de calitate superioară și utilaje de ultima generatie. Acestea sunt disponibile în opțiuni crapate, taiate și fiamate.

Oferim consultanta in alegerea de andezit si granit in Alba Iulia si in Bucuresti. Va putem face o oferta personalizata dupa proiectul vostru. preț bun pentru piatra cubica in Alba Iulia ! Cumpare piatra naturala de calitate !

Punem la dispoziția clienților cele mai bune servicii de : consultanta si  montaj   pentru piatra cubica pe care o producem în gama variata, borduri andezit , rigole etc! La lucrările de piatra cubica oferim 10 ani garantie !

Avem permanent in stoc piatra naturala la cantitati mari. Oferim borduri pietonale si borduri auto, rigole, pavele, dale de granit antracit.

aici oferta  de piatra cubica !

Mai multe modele de piatra naturala   direct de la producator !