PIATRA CUBICA

Piatra cubica Cluj din ANDEZIT  este un material cu o frumusete aparte , este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In depozitele nostre veti gasi un stoc mare de cubica  de andezit si granit, la cel mai bun pret de pe piata.

Daca aveti nevoie de piatra naturala cu grad crescut de rezistenta, placajele din andezit si granit sunt alegerea perfecta. Avem diferite modele pe stoc in depozitele noastre din Cluj Napoca, Bucuresti, Oradea, Bistrita, Sibiu si Timisoara. Beneficiati de cea mai buna calitate de piatra naturala la cel mai bun pret granit andezit direct de la producatorul  Transilvania Natural Stone.

Stocuri mari de placaj andezit, piatra cubica si borduri la depozitul Transilvania Natural Stones Cluj.

Cere oferta chiar acum!!!

Pentru mai mult andezit

ANDEZIT CUBICA CLUJ

In calitate de producator si importator de piatra naturala, detinem mari depozite de andezit si granit in Romania. Va punem la dispozitia Dumneavoastra o gama variata de piatra naturala pentru casa si gradina.  Avem placaje din marmura si granit, placaje de travertin pentru soclu si gard, pavaje andezit pentru alei si trotuare. Fabricam diferite dimensiuni si grosimi pentru montaj direct pe pat de nisip.

In fabrica noastra de piatra naturala andezit prelucram la cerere clientului blaturi din granit cuart si trepte din marmura pentru scari. Executam  glafuri de granit pentru ferestre exterior si interior sau orice alta cerere personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret andezit antracit si promotii atractive.

In termen scurt realizam comenzi speciale pentru pervaze, blaturi, trepte, glafuri si pavaje andezit fiamat. Avem pe stoc placaje granit andezit de calitate la preturi avantajoase de producator.