PIATRA NATURALA NEREGULATA

Piatra naturala neregulata se gaseste doar la Rocas Decor la un pret promotional. Alte oferte de pret pentru piatra naturala neregulata si noi modele le gasiti doar la noi in showroom-urile noastre din tara!

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

Meteora
Meteora aduce un aer modern prin cromatica de gri-antracit sau gri-albastrui. Este o piatra naturala rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Velvet Maro
Velvet Maro este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de maro-roscat si a textrurii catifelate

Sikis
Sikis este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-auriu si gri-pamantiu cu sclipiri cristaline.

Desert Maro
Desert Maro este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de gri-brun .

Neregulata Rodos
Neregulata Rodos este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-chihlimbar si gri cu sclipiri cristaline.