Piatra naturala Oradea este un material decorativ foarte popular pentru design interior sau exterior. Ideal pentru fațade, socluri si garduri, pardoseli, baie, terase etc. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaje fiamate,  pavele și pervaze de marmura pentru exterior si interior.Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Piatra online pentru toate preferinte si buzunare.

Avem o gama variata de modele din Piatra Naturala  în depozitul nostru din Oradea. Piatra naturala poate fi cel mai bun material pentru un design original, cu adevărat frumos și elegant al oricărei construcții. Va asigurăm că materialele noastre sunt de înaltă calitate vor ridica proiectul dvs. la nivelul așteptărilor. La noi vei fi sigur că vei găsi preț bun pentru Piatra Naturala in Oradea .

In calitate de producator si importator de travertin, Rocas Decor detine depozite mari de piatra naturala în România. Va punem la dispozitie cantitati mari de  marmura, granit,placaj travertin, ardezie multicolora si antracit, placaje andezit fiamat. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Oferim din stoc  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart.

Prelucram la cerere pervaje penttru ferestre din marmura, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte de travertin, glafuri de granit interior si exterior. Prelucram orice alta aplicatie personalizata nevoilor clientilor. In oricare din depozitele noastre veti gasi intotdeauna preț bun de piatra naturala in Oradea. Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

  Cere oferta personalizata acum !