PLACAJ TRAVERTIN

Placaj Geanit de diferite dimensiuni si grosime filisaj granit fiamat, finisaj granit lucios, la cel mai bun pret granit

Travertin-ul reprezinta tentatia oricarei persoane care doreste sa aduca naturalul si firescul, luxul si eleganta in ambientul sau. Prin cromatica pe care o ofera, travertin-ul este in permanenta de actualitate. Aspecte incomparabile, irepetabile, obtinute prin combinatii de culori si venaturi dau acea unicitate pe care o cautam fiecare dintre noi pentru ambientarea locuintei noastre, a spatiului de lucru, a cladirii pe care o construim.

Travertin Autumn Leaves Mat

Travertin Autumn Leaves mat este un material cu o gama coloristica speciala, in nuante calde, tomnatice, de la verde-auriu la ruginiu. O alegere potrivita pentru interioarele clasice, bai si dormitoare, oferind unicitate si confort in orice spatiu.

Travertin Light Periat

Travertin Light Periat cu fundal deschis de culoare alb-bej , cu umbre consecvente, cu marcari si vene aleatoari, inclusiv indici minerale in tonuri subtile de alb. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in spati-le traditionale si moderne, aducand frumusetea pietrei naturale in interior si exterior, inclusiv bucatarii, bai, terase etc.

Travertin Light Scapitat

Travertin Light Scapitat cu fundal deschis de culoare alb-bej , cu umbre consecvente, cu marcari si vene aleatoari, inclusiv indici minerale in tonuri subtile de alb. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in spati-le traditionale si moderne, aducand frumusetea pietrei naturale in interior si exterior, inclusiv bucatarii, bai, terase etc.

Travertin Light Com

Travertin Light Com cu un fundal deschis de culoare alb-bej , umbre consecvente, si vene aleatoari, inclusiv indici minerale in tonuri subtile de alb. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in spati-le traditionale si moderne, aducand frumusetea pietrei naturale in interior si exterior, inclusiv bucatarii, bai, terase etc

Travertin Light Tumbled

Travertin Light Tumbled cu un fundal deschis de culoare alb-bej , cu umbre consecvente, cu marcari si vene aleatoari, inclusiv indici minerale in tonuri subtile de alb. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in spati-le traditionale si moderne, aducand frumusetea pietrei naturale in interior si exterior, inclusiv bucatarii, bai, terase etc.

Travertin Light Scapitat

Travertin Light Standard – acest travertin are o nuanta uniforma ce confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor pe care le decorati, dand senzatia de suprafete calde si spatioase. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in spati-le traditionale si moderne, aducand frumusetea pietrei naturale in interior si exterior.

Travertin Nebula

Travertin Nebula – combinatie coloristica indrazbeata de bej-maro, gri. Nuantele chilimbarii creaza un impact estetic asupra oricarui spatiu. Potrivit pentru orice aplicatie, bai, bucatarii, livinguri sau terase, Nebula este o alegere potrivita indiferent de stil.

Travertin Noce

Travertin Noce va oferi un aspect uimitor pentru orice spatiu este placat datorita culorile pamantesti in nuante naturale de maro si bej. Potrivit plentru placarea exterioara, terase, fatade de casa sau placare interioara pentru bai, bucatari, camere de zi.

Travertin Noce Chocolate

Travertin Noce Chocolate are o culoare maro eleganta Travertin Noce Chocolate este ideal pentru marginile bazinelor, margini de terase, trepte în exteriore, pereti exteriori sau interior pentru bai, bucatari, living-uri.

Travertin Nuance

Travertin Nuance – Combinatiile de bej, maro, gri, ruginiu. Folosind travertinul dati o imagine unica pardoselilor, nervurile naturale ale travertinului ofera un aspect interesant placilor din travertin, aspectul ce nu se gaseste la alte roci.

Travertin Sunset

Travertin Sunset – Finisajul mat ofera o suprafata neteda si scoate in evidenta textura si culoarea. Culorile calde ofera luminozitate incaperii unde este folosit, ca urmare isi gaseste aplicabilitate cel mai adesea in bai si bucatarii.

Travertin Light Brushed

Travertin Light Brushed – are o nuanta uniforma ce confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor pe care le decorati, dand senzatia de suprafete calde si spatioase. Cea mai buna alegere la cel mai mic pret pentru travertinul Tuscana.

Travertin Rustic Dale

Travertin Rustic Dale- nuantele neuniforme ce confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor pe care le decorati, dand senzatia unor suprafete calde si spatioase.

Travertin Light Dale

Travertin Light Dale cu fundalul deschis, culoara alb-bej, cu umbre consecvente, marcari si vene aleatoari, inclusiv indici minerale in tonuri subtile de alb.

Travertin Mixt Dale

Travertin Mixt Dale cu nuante neuniforme ce confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte a spatiilor pe care le decorati, dand senzatia de suprafete calde si spatioase.

Travertin Noce Dale

Travertin Noce Dale va oferi un aspect uimitor pentru orice spatiu este placat datorita culorile pamantesti in nuante naturale de maro si bej. Potrivit plentru placarea exterioara, terase, alee si zonele de langa piscine.

Travertin Noce French Pattern

Travertin Noce French Pattern va oferi un aspect uimitor pentru orice spatiu este placat datorita culorile pamantesti in nuante naturale de maro si bej. Potrivit plentru placarea exterioara, terase, fatade de casa sau placare interioara pentru bai, bucatari, camere de zi.

Travertin Sunset French Pattern

Travertin Sunset French Pattern – finisajul mat ofera o suprafata neteda si scoate in evidenta textura si culoarea. Culorile calde ofera luminozitate incaperii unde este folosit, ca urmare isi gaseste aplicabilitate cel mai adesea in bai si bucatarii.

Travertin Nebula French Pattern

Travertin Nebula French Pattern – combinatia coloristica indrazbeata de bej-maro, gri. Nuantele chihlimbarii creaza un impact estetic asupra oricarui spatiu. Potrivit pentru orice aplicatie, bai, bucatarii, livinguri sau terase, Nebula este o alegere potrivita indiferent de stil.

Travertin Tumbled Com French Pattern

Travertin Tumbled Com French Pattern – acest travertin are o nuanta uniforma ce confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor pe care le decorati, dand senzatia unor suprafete calde si spatioase.

Travertin Light French Pattern

Travertin Light French Pattern cu fundalul deschis de culoare alb-bej, cu umbre consecvente, cu marcari si vene aleatoari, inclusiv indici minerale in tonuri subtile de alb. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in spati-le traditionale si moderne, aducand frumusetea pietrei naturale in interior si exterior.

Travertin Noche 7x15x1 tumbled

Travertin Noche 7x15x1 tumbled va oferi un aspect uimitor pentru orice spatiu este placat datorita culorile pamantesti in nuante naturale de maro si bej. Potrivit plentru placarea exterioara, terase sau placare interioara pentru bai, bucatari, camere de zi.

Travertin Scapitata Main

Travertin Scapitata Main – acest travertin are o nuanta uniforma ce confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor pe care le decorati, dand senzatia de suprafete calde si spatioase.

Travertin Antique 10x10x1

Travertin Antique 10x10x1 – acest travertin are o nuanta uniforma ce confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor pe care le decorati, dand senzatia de suprafete calde si spatioase.

Travertin Antique 7x15x1

Travertin Antique 7x15x1 – Acest travertin are o nuanta uniforma ce confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor pe care le decorati, dand senzatia de suprafete calde si spatioase.

Travertin Yellow

Travertin Yellow – Acest travertin are o nuanta uniforma ce confera un aer clasic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor pe care le decorati, dand senzatia de suprafete calde si spatioase.

Travertin Autumn Leaves Mat 30,5x61x1,2

Travertin Autumn Leaves Mat 30,5x61x1,2 este un material cu o gama coloristica speciala, in nuante calde, tomnatice, de la verde-auriu la ruginiu. O alegere potrivita pentru interioarele clasice, bai si dormitoare, oferind unicitate si confort in orice spatiu.

Travertin Autumn Leaves 7x15x1

Travertin Autumn Leaves 7x15x1 este un material cu o gama coloristica speciala, in nuante calde, tomnatice, de la verde-auriu la ruginiu. O alegere potrivita pentru interioarele clasice, bai si dormitoare, oferind unicitate si confort in orice spatiu.

Travertin Noce Scapitat

Travertin Noce Scapitat va oferi un aspect uimitor pentru orice spatiu este placat datorita culorile pamantesti in nuante naturale de maro si bej. Potrivit plentru placarea exterioara, terase, fatade de casa sau placare interioara pentru bai, bucatari, camere de zi.

Travertin Toscana vien cut mat

Travertin Toscana vien cut mat – Ofera un aer stilat spatiului in care este aplicat datorita venaturii naturale, care imita foarte bine lemnul. Apare in proiecte rezidentiale dar si cladiri publice.

Travertin Toscana vien cut mat

Travertin Toscana vien cut mat – Ofera un aer stilat spatiului in care este aplicat datorita venaturii naturale, care imita foarte bine lemnul. Apare in proiecte rezidentiale dar si cladiri publice

Travertin Autumn Leaves vein cut polished

Travertin Autumn Leaves vein cut polished este un material cu o gama coloristica speciala, in nuante calde, tomnatice, de la verde-auriu la ruginiu. O alegere potrivita pentru interioarele clasice, bai si dormitoare, oferind unicitate si confort in orice spatiu. Variatia coloristica poate fi completata de venatura spectaculoasa.

Travertin Toscana vien cut mat

Travertin Toscana vien cut mat – Ofera un aer stilat spatiului in care este aplicat datorita venaturii naturale, care imita foarte bine lemnul. Apare in proiecte rezidentiale dar si cladiri publice.