PORTOFOLIU GRANIT

Cea mai potrivita carte de vizita, care sa ne reprezinte, este portofoliul nostru de lucrari cu granit, marturie a stilului si calitatii produselor noastre.
Remarcandu-se prin absoluta unicitate, cromatica , textura sau venaturi, fiecare accent de ….piatra…., fie el pardoseala, blat de bucatarie sau baie, placare verticala ori trepte,etc , confera o nota de spectaculozitate si eleganta , reflectand personalitatea si amprenta proprietarului.
Lucrarile noastre cu granit ne definesc prin realizare, in timp ce va reprezinta pe dvoastra. Va puteti bucura de inspiratia care v-o transmit, dar puteti indrazni sa va creati stilul vostru unic, noi suntem aici pentru a pune in practica toate ideile voastre.
Cu sediul principal in Cluj Napoca si cu depozite si centre de prelucrare in Bucuresti, Timisoara,Sibiu,Bistrita si Budapesta, ROCAS DECOR este unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de piatra naturala din Romania si va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje piatra naturala din care prelucram la cerere blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.