ARDEZIE MULTICOLORA

Ardezie multicolora este o rocă de origine sedimentară, formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte. Având în vedere tendința rustică, plăcile de ardezie devin cele mai potrivite printre proprietarii de case. Placile de ardezie sunt incredibil de versatile, se potrivesc perfect cu stilul contemporan, tradițional sau modern. Prin textura sa, ardezia aduce in casa ta, acea frumusețe a naturii.

Un material natural,piatra ardezia vine în multe variații, inclusiv culoarea și textura. Prin urmare, poate fi asortat cu un birou contemporan sau blatul rustic din bucătăria ta. Culoarea ardeziei variază mult în funcție de formarea ardeziei. Acest lucru variază de la negru până la bej. Adesea, atunci când oamenii se gândesc la ardezie, prima dată isi imaginează o culoare gri, dar există cu siguranță o culoare de ardezie care este perfectă pentru toată lumea.

Ca în orice piatra naturala , ardezia multicolora oferă un aspect frumos îmbătrânit care va face ca proprietatea dvs. să pară că are o istorie bogată și, prin urmare, este considerată mai valoroasa. Aspectul natural al unei plăci de ardezie autentice înseamnă că nu sunt două plăci la fel. Acest lucru vă oferă un aspect uimitor unic și individual care nu se va regăsi nicăieri în altă parte. Oferim trepte si contratrepte din ardezie, placaj pentru soclu si gard, pervaze interior si exterior de ardezie multicolora.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

cere oferta acum !

Ardezie multicolora de vanzare cu pret bun de la T.N. Stones

Va oferim consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala decorativa in Cluj Napoca. Primiti oferta personalizata pentru glafuri, trepte, blat de bucatarie din compozit quartz, pervaze, capace de gard si stalpi. Piatra naturala decorativa pentru curte, gradina, fatada, soclu si gard. Prelucrare si montaj profesionist.

Oferim preț bun pentru piatra naturala ardezie in Cluj Napoca. Cumpara direct de la producator cu transport in Alba Iulia, Alexandria, Arad. Bacau, Baia Mare, Baciu Cluj, Beclean, Bistrita, Blaj, Borsa, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Carei, Campia Turzii, Calea Turzii Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Darabani, Dej, Deva, Hunedoara, Fagaras. Magura Ilva, Maramures, Bulevardul Muncii Cluj, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara. Iasi, Lugoj, Medias, Miercurea Ciuc, Nadlac, Nasaud, Negresti-Oas, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Rasnov. Reghin, Resita, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slobozia. Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei, Zalau.