IMPERMEABILIZANT

Impermeabilizant pentru piatra naturala. Deoarece piatra naturala este poroasă, trebuie să fie folosit un impermeabilizant (care nu creaza pelicula). Solutia de impregnare cu baza de apa sau solvent va patrunde adânc în porii pietrei, blocând căile capilare din interior. Suprafetele tratate devin impermeabile și, de asemenea, foarte ușor de curățat si rezistente pe termen lung.

Datorită caracteristicilor pietrilor naturale precum densitatea, porozitatea, permeabilitatea și absorbția, nu există o abordare unică pentru toate solutiile de impregnare. În funcție de tipul de piatră cu care lucrați, absorbția impregnantului va diferi de la un material la altul. Acest lucru va avea un impact direct asupra ratei de acoperire, îmbunătățirea culorii obținute și longevitatea stratului protector.

Indiferent de tipul de piatra pe care il aveti ,  ardezie, calcar, granit, travertin, marmura, andezit, protectia lor este necesara. Alegerea corecta a produselor de curatare, intretinere, si tratament protectiv este esentiala. Asa  prevenim patarea, depunerile de calcar sau alte substante cauzatoare de daune suprafetelor de piatra orizontala sau verticala.

Majoritatea pietrelor naturale sunt de natură relativ poroasă, unele mai mult decât altele. Dacă apa, uleiul, grăsimea și alți agenti  stau mult timp pe suprafața pietrei, aceastea patrunt incet în piatră și creează pete urâte. De asemenea in timp, dăunează pietrei. Prin urmare, cele mai multe tipuri de  piatră decorativa necesită o etanșare de bună calitate pentru a o proteja împotriva petelor și daunelor.

IMPERMEABILIZANT PIATRA NATURALA - STONETECHN

Impermeabilizanti pentru piatra naturala. Protejati-va investitia si bucurati-va de piatra naturala pe viata !

cere consiliere si oferta de impregnant !

WET SEALER –impregnant hidrorepelent cu efect umed

WET SEALER este un produs destinat pentru tratamentul materialelor colorate din granit, marmura, piatra si pavaje, ajuntand la intensificarea culorilor naturale. Acesta ofera suprafetei tratate proprietati de impermeabilizare si respingere a apei, crescand astfel rezintenta la agentii externi.

Mod de utilizare:

Aplicati uniform pe partea de tratat cu o pensula, trafalet sau prin pulverizare, pe suprafata curata si uscata. Pentru materiale foarte absorbante se recomanda doua sau mai multe straturi de produs.

Acoperire:  Aproximativ 10-20 mp/litru, in functie de gradul de absorbtie a materialului de tratat

BETAWAX –impregnant hidrorepelent cu efect umed

Betawax este un produs destinat pentru tratamentul granitului si marmurei colorate. Acopera micile excoriatii si microfracturi imbunatatind gradul de lustruire si ajuta la intesificarea culorilor naturale. Acesta ofera suprafetei tratate proprietati de impermeabilizare si respingerea apei, crescand astfel rezistenta la agentii externi. Prin adaugarea de pigmenti speciali permite intensificarea culorilor naturale insuficiente.

Mod de utilizare:

Manual- Varsati cateva picaturi de Betawax pe placile uscate si uniformizati cu o carpa uscata si curata

Mecanizat- Se aplica produsul cu masini automatizate, folosind produsul pur sau cu adaos de pigmenti colorati conform cerintelor.

Acoperire: Aproximativ 20 mp/litru, in functie de porozitate

SIL 290 – impregnant oleohidrorepelent cu efect umed

SIL 290 este un impregnant protectiv cu un spectru larg impotriva petelor de ulei, vin, detergenti, etc...Se utilizeaza pentru protejarea blaturilor de bucatarie, mese, bai si suprafete plane sau verticale din marmura, piatra sau granit. Superficiile tratate capata o nuanta de efect umed evidentind venele si tonurile de culoare proprii ale materialului.

Caracteristici si Utilizari:

Suprafetele tratate trebuie sa fie curate si uscate. Se aplica direct pe suprafetele de tratat prin pulverizare, cu trafalet, pensula sau cu o carpa uscata.

Asteptati 20-30 de minute pana cand produsul este absorbit, dupa care stergeti suprafata tratata cu o carpa uscata sau hartie. Pentru o protectie eficienta contra petelor este indicata aplicarea produsului dupa 1 an de zile.

Acoperire: 15-20 mp/litru

NATURAL SEALER – impregnant hidrorepelent cu efect natural

NATURAL SEALER este produsul ideal pentru protejarea suprafetelor plane si verticale, scarilor si placilor funerare din marmura, piatra, granit sau pavaje. Acesta ofera suprafetelor tratate rezistenta la apa si cresterea rezistentei la agentii externi, cum ar fi ploi acide, smog, inghet si umiditate, pastrand culoarea naturala a acestora.

Mod de utilizare:

Aplicati uniform pe partea tratata cu o pensula, trafalet sau prin pulverizare pe o supfarata curata si uscata. Pentru materiale foarte absorbante se recomanda doua sau mai multe straturi de produs.

Acoperire: 10-20 mp/litru. In functie de gradul de absorbtie a materialului de tratat

DEFENDER – impregnant oleohidrorepelent cu efect natural

Defender este un impregnant protectiv cu un spectru larg impotriva petelor de ulei, vin, detergenti, etc... Se utilizeaza pentru protejarea blaturilor de bucatarie, mese, bai si suprafete plane sau verticale din marmura, piatra sau granit.

Mod de utilizare:

Se aplica pe suprafetele curate si uscate prin pulverizare, cu trafalet, pensula sau cu o carpa uscata. Asteptati 20-30 de minute pana cand produsul este absorbit, dupa care stergeti suprafata tratata cu o carpa uscata sau hartie.

Acoperire: 15-20 mp/litru

A.G.E T7 – effect umed lucios ( semipelicula ) antichizant pentru materiale fiamate.

A.G.E T7 este un produs pe baza de rasini si ceruri naturale special fabricat pentru tratarea superficiilor din piatra naturala si marmura dupa sablatura cu A.G.E T5. Superficiile tratate capata o nuanta de efect anticat evidentind venele si tonurile de culoare proprii ale materialului.

Poate fi folosit pentru suprafete interioare sau exterioare, astfel incat suprafetele tratate devin oleohidrorepelente.

Mod de utilizare:

Se aplica cu pensula pe suprafetele curate si uscate facand atentie la uniformizarea corecta a produsului cu un trafalet in bumbac cu fir scurt.

Se recomanda utilizarea produsului in spatii bine ventilate evitand inhalarea directa a vaporilor.

Acoperire: Aproximativ 20 mp/litru

impermeabilizant piatra naturala T.N.Stones
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de  impermeabilizant piatra naturala si impregnant travertin in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru protectie marmura, trepte granit exterior, blat de bucatarie compozit quartz, pervaze granit exterior. Alege impermeabilizant de calitate STONETECN .