MARMURA NEAGRA

Marmura Neagra, Nero Marquina, Copa Cabana,  Porto Oro, Sahara Noir le gasiti la depozitul nostru disponibile sub forma de placaj si lastre. Marmura decorativa este o rocă metamorfică, transformată fizic și chimic de-a lungul timpului datorită căldurii și presiunii intense. Sub căldura și presiunea cauzate de magmă sau plăcile tectonice, acest calcar începe să se recristalizeze. Schimbând textura rocii și determinând creșterea și interblocarea cristalelor de calcit.

Iubită de împărați și de artizani deopotrivă, marmura a fost una dintre cele mai frumoase și căutate pietre de-a lungul secolelor. Fie că este la fel de alba ca zăpada sau dungată de vene dramatice, colorate. Fiecare piesă de marmură este o operă de artă unică și uimitoare. Când este folosită în casă, adaugă o notă incontestabilă de lux și opulență.

Marmura neagra decorativa de la Transilvania Natural Stone poate fi folosită și pentru glafuri interior si exterior, pardoseli, blaturi de masă, șeminee, pervaze. Cu grosimea și finisajul potrivit, marmura se potrivește atât unui interior modern, cât și clasic. Prelucram la dimensiunile clientilor blaturi, trepte, pervaze din marmura in termen scurt. Oferim montaj profesional de marmura in toata tara.

Cu o sensibilitate marita la zgarieturi si acizi, se recomanda impermeabilizarea marmurei. Se folosesc solutii speciale pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

cere oferta personalizata !

Marmura neagra decorativa de la TNS Cluj
Va oferim consultanta  in alegerea de marmura si travertin in Cluj Napoca si in depozitele de piatra naturala din tara. Putem face rapid o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cea mai buna solutia pentru proiectelul care aveti in derulare! preț bun marmura neagra in Cluj Napoca. Producem trepte si glafuri exterior si interior din marmura de buna calitate. Cumpara direct de la producator marmura la preturi promotionale.