Trepte si glafuri din travertin in Arad este solutia ideala pentru placarile la exterior si interior.

Travertin online de la Transilvania Natural Stone poate fi folosit și pentru glafuri interior si exterior, pardoseli, blaturi de masă, si baie, pervaze. Cu grosimea și finisajul potrivit, travertin-ul se potrivește atât unui interior modern, cât și clasic. Acum poti gasi travertin  in Arad la preț bun !

Iubită de împărați și de artizani deopotrivă, marmura a fost una dintre cele mai frumoase și căutate pietre de-a lungul secolelor. Fie că este la fel de alba ca zăpada sau dungată de vene dramatice, colorate.  Când este folosit în casă, adaugă o notă incontestabilă de lux și opulență.

In calitate de producator si importator de placaj din granit, TNS are depozit de piatra naturala in Arad si Timisoara. Va oferim mii de metri de placaje din marmura, granit exterior, placaj travertin, ardezie multicolora si  andezit fiamat. Disponibile in diferite dimensiuni si finisaje: mate, periate sau lustruite. Detinem  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart.

Prelucram la cerere pervaje, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte de travertin, glafuri de granit pentru exterior si interior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. La noi veti gasi intotdeauna preț bun pentru travertin exterior in Arad si promotii atractive. Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de travertin.

cere oferta personalizata !