Blaturi de bucatarie din granit in Targu Mures

Blaturi de bucatarie din granit in Targu Mures

Blaturi de bucatarie din granit in Targu Mures

Blaturi de bucatarie din granit in Targu Mures. T.N.Stones prelucreaza la comanda blaturi de bucatarie si baie realizate profesional. Cu o durabilitate superioară și performanță de lungă durată. granitul este o piatră naturală rezistentă la căldură și la zgârieturi. 

Suntem specializati în proiecte particulare. preț bun pentru blat de granit in Targu Mures. Primiti oferta în termen de 24 de ore si executie lucrari in 4-5 zile!

Granitul este natural rezistent la pete, căldură și zgârieturi, făcându-l o alegere populară pentru bucătării. Atunci când este impregnat corespunzător, este rezistent la pete și bacterii, ceea ce înseamnă că este suprafața ideală pentru prepararea alimentelor. Fiecare placă de granit natural este unică. Asa veți obține un design personalizat.

Oferim peste 250 de culori și variante de granit, ceea ce înseamnă că sunteți sigur că veți găsi una care se potrivește cel mai bine stilului dvs. La showroom-ul nostru in Cluj Napoca vă intampina personal  un specialist în bucătărie de bucatarie.

Executam la comanda Blaturi de bucatarie din granit in Targu Mures


Pasii pentru a obtine un blat de granit pentru bucataria ta sunt urmatoari:

1. Trimite cerere de oferta prin e-mail  sau vizitați showroom-ul local pentru a discuta cu un specialist in blaturi de bucatarie.

2. Agentul nostru te va consilia cu privire la materialul de blat, culori și opțiuni pentru proiectul teu.

3. Vino pregătit cu masuratorile preliminare pentru a obține rapid o estimare de pret.

4. După ce acceptați estimarea și efectuati plata de 35%, montatorul va programa o întâlnire la domiciliu pentru a lua masuratori și a crea un șablon de blat personalizat.

5. Odată ce granitul ales pentru blat este fabricat, montatorul va programa o oră pentru instalarea acestuia.

Transilvania Natural Stones este un  producator si importator de granit. Va oferim placaje din marmura, granit pentru exterior, placaj de travertin. De asemenea ardezie multicolora si neagra si  andezit fiamat. Avem diferite dimensiuni si finisaje de placaje: mate, periate sau lustruite. Din lastre mari de granit, marmura, travertin si compozit cuart prelucram comenzi personalizate.

Executam la cerere pervaze, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte din marmura. Oferim glafuri de granit pentru interior si exterior.  In  depozitul noastru veti gasi  preț bun pentru granit in Targu Mures.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

cere oferta chiar acum !

Gamă mare de produse în stoc

Frumusețea eternă a pietrei naturale este la un click distanță. Contactați-ne chiar azi!

Oferim servicii complete: consultanță, măurători, execuție, livrare și montaj. 

error: Content is protected !!