Piatra naturala Cluj Napoca

Piatră Andezit Cluj

Piatră andezit Cluj, placaje, dale, pevele, borduri, rigole și piatră cubică. Cu sediul central in Cluj-Napoca, extragem blocuri de  andezit din inima Transilvaniei și le prelucrăm în fabrica proprie de producție. Executăm la comanda orice dimensiuni de pavaje, dale andezit exterior, pavele de andezit fiamat. Le producem cu diferite finisaje. Avem de vânzare placaj Polisat, Fiamat, Matuit, Buciardat, Sablat, Periat, Natural.

Trepte, contratrepte, capace de stâlp și glafuri antracit se realizează la comandă în fabrica proprie. Avem pietrari cu experiență și ingineri foarte pricepuți în prelucrarea pietrei naturale.

Servicii complete la prețuri competitive! Montăm piatră andezit și avem de vânzare adeziv de calitate pentru montarea acestuia.

Depozit și Fabrică de piatră andezit în Cluj Napoca

Amenajați casa și grădina, sau aveți lucrări mai ample de reamenajare? După cum v-am obisnuit vă asteptam cu produse de înalta calitate pentru proiectul dumneavoastră. Fiind producători de andezit avem stocuri permanente și prețuri bune.
Vă oferim dale, placaje, piatră cubică, borduri, rigole si pavele antracit. Prelucrăm la comandă trepte și contratrepte de andezit fiamat antiderapant, granit, marmură și travertin. Executăm la dimensiune personalizată glafuri de exterior, capace de stâlp, de gard și de poartă.

Suntem un producator de placaje andezit cu renume in România. Oferim o mulțime de solutii in materie de design si seriozitate. 

Ce este andezitul și unde îl puteți folosi

Andezitul ca si marmura, granitul, travertinul sau alte timpuri de piatra naturala confera orcarei constructii rezistenta si durabilitate.  Piatra andezit este o roca magmatica, rezultata prin eruptie vulcanica. Temperatura de formare este intre 950-1000 ℃. Are granulatie fina si o culoare placuta ce poate varia de la culoarea bruna, violeta pana la cenusie sau negru. Are structura uniforma si este o piatra foarta dura. Toate acestea ii confera rezistenta la compresie si trafic intens (trafic auto).

Andezitul poate fii prelucrat atat in forma naturala cat si fiamata, la diferite dimensiuni. Piatra Andezit se preteaza foarte bine pentru placari exterioare. Majoritatea pietelor publice fiind realizate din piatra cubica. Placarea cu piatra andezit sau piatra cubica in curtea casei da un aer nobil. Folosita in multe spatii publice creste valoarea si va adauga o frumusete aparte proiectului dumneavoastra.

Producem si montam placaje andezit și piatra cubica in toata tara cu echipa de profesioniști.

Apelati cu incredere la serviciile noaste profesionale de prelucrare si montarea a andezitului. Va asteptam la depozitul nostru cu: piatra naturala, andezit, travertin, marmura, granit, ardezie si quartz compozit.

error: Content is protected !!