CONTACT MARMURA SI GRANIT IN CLUJ - NAPOCA

Date contact marmura si granit Cluj, pentru comenzi directe apelati-ne!

Cluj-Napoca


Str. Câmpina, nr. 51-53 (în incinta Transcom)
Tel: 0721 286 985
E-mail: office@piatra-naturala.com

Program:
Luni -Vineri: 09:00 – 17:00
Sâmbătă: 09:00 – 14:00

Nume: Ioannis Tsiboukas

Extragem si prelucram blocuri de  andezit din inima Transilvaniei. Datorita echipei de prelucrare oferim la comanda orice dimensiuni de pavaje andezit, dale andezit exterior, pavele de andezit fiamat. Le producem cu diferite finisaje: polisat, fiamat, matuit, buciardat, sablat, periat si Natural.

Trepte si glafuri antracit se realizeaza in fabrica proprie unde avem cei mai priceputi meseriasi in piatra naturala. Cu sediul central in Cluj-Napoca unde ne-am inceput activitatea. Oferim echipe profesionale pentru Montaj si va punem la dispozitie adeziv de calitatea pentru montarea pietrei.

CONTACTATI-NE PENTRU OFERTA MARMURA, GRANIT, TRAVERTIN, ARDEZIE, ANDEZIT, PIATRA NATURALA

In calitate de importator si producator de piatra naturala, Transilvania Natural Stones detine un mare depozit in Cluj-Napoca in care va punem la dispozitie placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si andezit antracit.

Dispunem de placaje de marmura si granit cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem si lastre de dimensiuni mari de granit, marmura, travertin si piatra Onix. Placi din care prelucram la cerere blaturi de bucatarie din compozit cuart, trepte si contratrepte din marmura , glafuri din granit pentru ferestre exterior si interior.

Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In depozitul noastru veti gasi intotdeauna preț mic de granit si marmura si promotii atractive. Termene de executie foarte scurte!

Va asteptam cu produse de inalta calitate. Dispunem de angajati competenti pentru a va oferi informatiile necesare si a stabili toate detaliile pentru masuratori, livrare si montajul pietrei naturale la locatia proiectului vostru.

cere oferta personalizata acum !