PIATRA NATURALA ALBA

PIATRA NATURALA ALBA

Piatra naturala alba de la TN Stones a fost creata pentru a desavarsi lucrarea naturii. Specialistii nostri pretuiesc intr-atat de mult eternitatea si atemporalitatea pietrei, incat creeaza din aceasta piese personalizate si unicate care pot satisface si cele mai exigente gusturi.

Detinem permanent stocuri mari cu diferite modele. Travertin este un calcar care se dezvoltă doar în jurul anumitor tipuri de depozite de izvoare minerale, dând acestui tip unic de roca un aspect distinctiv și izbitor. Granit este o roca vulcanica cu durabilitatea excepțională care îl face o opțiune excelentă pentru placari exterioare, pentru blat de bucatarie, insula si panou perete anti stropire. Marmura este de origine metamorfica cu structura cristalină fină care se foloseste la lucrari care au nevoie de eleganta cum ar fi case rezidentiale, hoteluri și în alte locații pline de farmec.

 Piatra Naturala Alba cu Preturi Mici

Ardezie este un model de roca excepțional de frumoasă și durabilă care se foloseste mai mult la exterior.  Compozit quartz de înaltă calitate omogen, deosebit de rezistent la impact, impermeabil, rezistent la abraziune, rezistenta chimica, soc termic. Foarte igienic si antistatic este recomandat pentru blaturile de bucătărie, insula, contrablat și blat de baie. Andezit este o roca vulcanica extrasa din inima Transilvaniei si procesata la fabrica noastra in Cluj Napoca.

Cere oferta  personalizata la TN Stones!

ANDEZIT DIN TRANSILVANIA
ANDEZIT DIN TRANSILVANIA

ARDEZIE

ONIX

MEDALION

PIATRA CUBICA

TRAVERTIN

MARMURA

IMPREGNANT

COMPOZIT CUART

GRANIT

ANDEZIT

ADEZIVI

PIATRA NATURALA

TRANSILVANIA NATURAL STONES

Cu sediul principal in Cluj Napoca si cu depozite prin colaborare la toata tara, TRANSILVANIA NATURAL STONES este unul dintre cei mai mari producatori de piatra in Romania. Prelucram  marmura, granit si travertin si va punem la dispozitie o multitudine de materiale din piatra decorativa. Cu aplicatii nelimitate, va asteptam cu o multime de produse la preț bun si calitate excelenta.

Produse oferite direct din stocul de mii de mp, intr-o multitudine cromatica de alb, gri, galben, maro, rosu, antracit, negru, crem, bej, multicolora si verde. O fabrica moderna de prelucrari ne permite realizarea oricarui tip de piese personalizate din piatra: blaturi de bucatarie, glafuri la ferestre pentru interior exterior, trepte si contratrepte, seminee, capace pentru stalpi, gard si porti. Placari pentru gard, soclu si fatada casei cu placaje de scapitata. Realizam in termen scurt piese personalizate dupa comanda clientului.

Pe langa toate acestea asiguram consultanta, masuratori si montaj profesional. Oferim promptitudine in executie, materiale de calitate, livrare si montaj, dar si preț bun adaptabil oricarui tip de buget. Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatorie impermeabilizarea suprafetelor de marmura, granit, travertin.

Servicii complete de: consiliere, masuratori, transport si  montaj.

ANDEZIT SI GRANIT

Andezit granit. Extragem si prelucram blocuri de roca andezit din inima Transilvaniei. Datorita echipei de prelucrare oferim la comanda orice dimensiuni de pavaje, dale, pavele, borduri, piatra cubica si placi de andezit fiamat. Producem trepte si glafuri gri antracit care se realizeaza in fabrica proprie, unde avem cei mai priceputi meseriasi in domeniu.

Consultanta – Masuratori – Transport – Montaj

Va oferim consultanta, masuratori, transport si montaj in Cluj Napoca. Primiti oferta personalizata pentru glafuri, trepte scara, blat bucatarie si backsplash, pervaze, capace de gard si stalpi. Placaj cu diferite dimensiuni, pasi de pisica si pasi japonezi pentru curte, gradina. Piatra Decorativa pentru fatada, soclu si gard. Prelucrare cu utilaje de ultima generatie si servicii montaj cu pietrari profesionisti cu vasta experienta in domeniu.

Cumpara direct de la producator cu transport in Alba Iulia, Alexandria, Arad. Bacau, Baia Mare, Baciu Cluj, Beclean, Bistrita, Blaj, Borsa, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Carei, Campia Turzii, Calea Turzii Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Darabani, Dej, Deva, Hunedoara, Fagaras. Magura Ilva, Maramures, Bulevardul Muncii Cluj, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara. Iasi, Lugoj, Medias, Miercurea Ciuc, Nadlac, Nasaud, Negresti-Oas, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Rasnov. Reghin, Resita, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slobozia. Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei, Zalau.

error: Content is protected !!