PORTOFOLIU LUCRARI

PORTOFOLIU LUCRARI CU PIATRA NATURALA

Portofoliu lucrari cu marmura si granit ! O alta lume ! O alta abordare in piatra naturala ! Arta, lux, stil, rafinament. Scenografia perfecta pentru locul tau unic, viu, personalizat.

Pasiunea noastra pentru calitate, atentia noastra pentru detaliu ne califica ca fiind alegerea cea mai potrivita pentru recomandarea materialelor potrivite stilului dumneavoastra. Piatra Naturala oferita este importata din cele mai importante cariere din intreaga lume, si este ideala pentru utilizarea ei in proiecte personalizate.

Dispunem de o gama diversa de piatra naturala, marmura, granit, travertin,onix , cu valente cromatice variind de la subtile si eterice nuante de alb, crem, pana la vibrante nuante de rosu , albastru profund sau verde intens, toate acestea fiind destinate pentru a conferi stil si viata interiorului dvoastra.

In calitate de producator si importator de granit si marmura, T.N.Stones detine mari depozite de piatra naturala in Romania. Va punem la dispozitie  placaje granit fiamat, compozit quartz pentru blaturi de bucatarie si placaje din marmura alba si neagra. Travertin pentru exterior, ardezie multicolora, andezit fiamat, granit antiderapant. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de marmura, travertin si granit.

Prelucram la cerere blaturi de cuart, trepte si contratrepte de marmura, glafuri interioare sau exterioare din granit,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun travertin si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

pentru consultanta va stam la dispozitia !

error: Content is protected !!