BLAT DE BUCATARIE DE COMPOZIT QUARTZ IN TURDA

Blat Bucatarie Quartz Turda

Blat bucatarie din compozit quartz in Turda

Blat bucatarie quartz Turda. Compozite quartz combina frumusetea pietrei naturale cu utilitatea si durabilitatea. Aceste materiale din compozit quartz nu se zgarie, nu se pateaza, si rezista la aciditatea. Nu isi pierd in timp nuanta initiala si au o lunga durata de viata. Produse testate si certificate antialergic, antibacterian.

Blaturile din compozit quartz, atat cele de baie cat si de bucatarie, se asorteaza cu o gama larga de modele de lavoare. Respectiv chiuvete ce pot fi montate pe blat sau sub blat. Alege materialul din compozit cuart pe care il consideri potrivit din cele prezentate mai jos si impreuna cu tine vom gasi solutii pentru a putea realiza produsul pe care ti-l doresti.

Livram si montam blat de bucatarie din quartz in Turda

Compozit quartz este un material ideal pentru lucrari de amenajare a locuintei. Materialul este produs de obicei in grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Compozit quartz este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală. Fiind mai puțin poros este un material antibacterian. Astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucatarie decât pietrele naturale.

Quartzul compozit este un material neporos, deci foarte usor de intretinut, si igienic. Pe suprafata acestuia nu raman pete, avand  absorbţie zero  (materialul nu lasa apa, respectiv lichidele, sa patrunda in structura). Este de asemenea deosebit de rezistent la socuri si zgarieturi! Preț bun pentru compozit quartz in Turda.

cere oferta personalizata acum !

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de granit compozit quartz si cuart in Turda si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru glafuri marmura, trepte granit exterior, blaturi de bucatarie compozit quartz, pervaze granit exterior. Piatra naturala pentru soclu si gard, travertin pentru terase asa ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Prelucrarea si montaj profesionist.

Gamă mare de produse în stoc

Frumusețea eternă a pietrei naturale este la un click distanță. Contactați-ne chiar azi!

Oferim servicii complete: consultanță, măurători, execuție, livrare și montaj. 

error: Content is protected !!