Produse din piatra naturala decorativa

Produse din piatra naturala decorativa, T.N.Stones  in calitate de producator si importator de piatra naturala, marmura, granit si travertin. Detinem mari depozite de piatra naturala in Cluj, Timisoara, Sibiu, Bistrita, Oradea si Bucuresti. Va punem la dispozitie o larga gama  de placaje din marmura alba si neagra, placaje de granit fiamat exterior, placaje de travertin mat, ardezie multicolora si andezit antracit. Disponibile in multe dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. De asemenea avem permanent pe stoc si lastre mari de granit, marmura si travertin. Preț bun la piatra decorativa.

Avem pe stoc marmura si granit cu mare varietate incepand de la modele foarte economice pana la modele  unicate . Decorarea cu granit, marmura alba si neagra, andezit fiamat, travertin exterior, piatra Onix se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie din compozit quartz, blaturi pentru baie, trepte si contratrepte din marmura , glafuri de granit pentru exterior si interior. Executam la comanda clientului orice alta nevoia personalizata cu piatra decorativa. In oricare din depozitele noastre de piatra naturala veti gasi intotdeauna preț bun travertin si marmura si promotii atractive.

cere oferta personalizata acum !

Produse din piatra naturala in  Cluj Napoca 

Va oferim consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala decorativa in Cluj Napoca. Primiti oferta personalizata pentru glafuri, trepte, blaturi de bucatarie din compozit quartz, pervaze, capace de gard si stalpi. Piatra naturala decorativa pentru fatada, soclu si gard. Prelucrare si montaj profesionist.

Cumpara direct de la producator cu transport in Alba Iulia, Alexandria, Arad. Bacau, Baia Mare, Baciu, Beclean, Bistrita, Blaj, Borsa, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Carei, Campia Turzii, Calea Turzii. Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Darabani, Dej, Deva, Hunedoara, Fagaras. Magura Ilva, Maramures, Bulevardul Muncii, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara. Iasi, Lugoj, Medias, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Rasnov. Reghin, Resita, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slobozia. Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei,  Zalau.