Produse din piatra naturala decorativa

Produse din piatra naturala decorativa, T.N.Stones  in calitate de producator si importator de piatra naturala, marmura, granit si travertin. Detinem mari depozite de piatra naturala in Cluj, Timisoara, Sibiu, Bistrita, Oradea si Bucuresti. Va punem la dispozitie o larga gama  de placaje din marmura alba si neagra, placaje de granit fiamat exterior, placaje de travertin mat, ardezie multicolora si andezit antracit. Disponibile in multe dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. De asemenea avem permanent pe stoc si lastre mari de granit, marmura si travertin. Preț bun la piatra decorativa.

Avem pe stoc marmura si granit cu mare varietate incepand de la modele foarte economice pana la modele  unicate . Decorarea cu granit, marmura alba si neagra, andezit fiamat, travertin exterior, piatra Onix se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie din compozit quartz, blaturi pentru baie, trepte si contratrepte din marmura , glafuri de granit pentru exterior si interior. Executam la comanda clientului orice alta nevoia personalizata cu piatra decorativa. In oricare din depozitele noastre de piatra naturala veti gasi intotdeauna preț bun travertin si marmura si promotii atractive.

cere oferta personalizata acum !