IMPREGNANT PENTRU MARMURA

Impregnant pentru marmura. Deoarece piatra naturala este poroasă, trebuie să fie folosit un impermeabilizant (care nu creaza pelicula). Solutia de impregnare va patrunde adânc în porii pietrei, blocând căile capilare din interior. Suprafetele tratate devin impermeabile și, de asemenea, foarte ușor de curățat.

Datorită caracteristicilor variate precum densitatea, porozitatea, permeabilitatea și absorbția, nu există o abordare unică pentru toate solutiile de impregnare. În funcție de tipul de piatră cu care lucrați, absorbția impregnantului va diferi de la un material la altul. Acest lucru va avea un impact direct asupra ratei de acoperire, îmbunătățirea culorii obținute și longevitatea stratului protector.

Indiferent de tipul de piatra pe care il aveti –  ardezie, calcar, granit, travertin, marmura, lava stone, protectia lor este necesara. Alegerea corecta a produselor de curatare, intretinere, si tratament protectiv este esentiala. Asa  prevenim patarea, depunerile de calcar sau alte substante cauzatoare de daune suprafetelor de piatra orizontala sau verticala.

Majoritatea pietrelor naturale sunt de natură relativ poroasă, unele mai mult decât altele. Dacă apa, uleiul, grăsimea și alți agenti  stau mult timp pe suprafața pietrei, aceastea patrunt incet în piatră și creează pete urâte. De asemenea in timp, dăunează pietrei. Prin urmare, cele mai multe tipuri de  piatră decorativa necesită o etanșare de bună calitate pentru a o proteja împotriva petelor și daunelor. Protectie pentru granit, travertin si marmura.

Impregnant pentru marmura. Protejati-va investitia si bucurati-va de piatra naturala pe viata !

cere consiliere si oferta de impregnant !

WET SEALER –impregnant hidrorepelent cu efect umed

BETAWAX –impregnant hidrorepelent cu efect umed

SIL 290 – impregnant oleohidrorepelent cu efect umed

NATURAL SEALER – impregnant hidrorepelent cu efect natural

DEFENDER – impregnant oleohidrorepelent cu efect natural

A.G.E T7 – effect umed lucios ( semipelicula ) antichizant pentru materiale fiamate.