IMPREGNANT PENTRU MARMURA

Impregnant Pentru Marmura

Impregnant pentru marmura

Impregnant pentru marmura STONETECHN. Deoarece piatra naturala este poroasă, trebuie să fie folosit un impermeabilizant (care nu creaza pelicula). Solutia de impregnare va patrunde adânc în porii pietrei, blocând căile capilare din interior. Suprafetele tratate devin impermeabile și, de asemenea, foarte ușor de curățat.

Protejați Piatra Naturală cu Impermeabilizantul Nostru Profesional.

Piatra naturală adaugă un farmec aparte oricărui spațiu, dar pentru a păstra frumusețea și integritatea acestei materii prime unice, este esențial să o protejăm împotriva efectelor nocive ale apei, petelor și deteriorării. Impermeabilizantul nostru profesional pentru piatra naturală oferă o soluție avansată pentru protecția și durabilitatea suplimentară a pietrei dumneavoastră.

Beneficiile Impermeabilizantului Nostru pentru Piatra Naturală:

  1. Rezistență la Pătrunderea Apei: Formează o barieră invizibilă care respinge apa și umiditatea, împiedicându-le să pătrundă în piatra naturală și prevenind deteriorările asociate cu umezeala.
  2. Protecție împotriva Pătării: Face piatra naturală rezistentă la pete și pătări cauzate de lichidele comune din gospodărie, cum ar fi uleiurile și băuturile.
  3. Menținerea Culorii și Texturii: Păstrează culorile naturale și textura pietrei, evitând decolorarea și opacizarea cauzată de factorii de mediu.
  4. Durabilitate Extinsă: Prolongează durabilitatea pietrei naturale, reducând necesitatea de întreținere și costurile asociate pe termen lung.
  5. Ușor de Aplicat: Impermeabilizantul se aplică ușor și se integrează perfect în proiectele de amenajare existente.

Impregnant profesional pentru protectie marmura STONETECHN

Indiferent de tipul de piatra pe care il aveti –  ardezie, calcar, granit, travertin, marmura, lava stone, protectia lor este necesara. Alegerea corecta a produselor de curatare, intretinere, si tratament protectiv este esentiala. Asa  prevenim patarea, depunerile de calcar sau alte substante cauzatoare de daune suprafetelor de piatra orizontala sau verticala.

Majoritatea pietrelor naturale sunt de natură relativ poroasă, unele mai mult decât altele. Dacă apa, uleiul, grăsimea și alți agenti  stau mult timp pe suprafața pietrei, aceastea patrunt incet în piatră și creează pete urâte. De asemenea in timp, dăunează pietrei. Prin urmare, cele mai multe tipuri de  piatră decorativa necesită o etanșare de bună calitate pentru a o proteja împotriva petelor și daunelor. Protectie pentru granit, travertin si marmura.

Impregnant pentru marmura. Protejati-va investitia si bucurati-va de piatra naturala pe viata !

cere consiliere si oferta de impregnant !

Frumusețea eternă a pietrei naturale este la un click distanță. Contactați-ne chiar azi!

Oferim servicii complete: consultanță, măurători, execuție, livrare și montaj. 

error: Content is protected !!