MANOPERA ARDEZIE

manopera ardezie

Manopera ardezie

Manopera de calitate pentru ardezie, montaj. Piatra naturala de vanzare la TN Stones cu pret bun pentru perete si pardoseala interior, exterior. Ardezia este o rocă de origine sedimentară, formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte.  Placile de ardezie sunt incredibil de versatile, se potrivesc perfect cu stilul contemporan, tradițional sau modern. Prin textura sa, ardezia aduce in casa ta, acea frumusețe a naturii.

Montaj de calitate pentru ardezie cu pret corect

Un material natural, piatra naturala ardezie vine în multe variații, inclusiv culoarea și textura. Va punem la dispozitie mii de metri patrati de placi pentru vanzare cu diferite culori  alba, neagra, gri, rosie, multicolora, albastra, verde, maro, bej, antracit. Disponibile in multiple dimensiuni 30×60, 60×60, si grosimi de 1 cm, 1,5 cm, 2 cm si 3 cm. Oferim finisaj natural, mat, scapitat, periat sau antichizat. De asemenea avem lastre mari de andezit, granit si travertin. Acum usor poti cumpara piara online direct prin situl nostru.

Produsele noastre de  marmura, granit, travertin, ardezie exterior, andezit pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal podele de interior si exterior, scari, glafuri, trepte si contratrepte, blat, pervaze, capace de gard si stalpi, pardoseli la terase, trotuar, alei, living, baie si hol. Pe plan vertical pereti interiori, placare cu piatra scapitata la soclu, gard si fatada casei. Pret bun pentru piatra naturala cu mare varietate incepand de la modele foarte economice pana la modele  unicate .   Oferim o gama larga si prețuri mici pentru ardezie naturala. De vanzare spartura neregulata, lespezi poligonala Kavala, Sikis, andezit, Rodos.

Transilvania Natural Stones in calitate de producator si importator de travertin, marmura, granit si andezit,  distribuie produsele prin colaborare cu  depozite de piatra naturala in toata  Romania.

Manopera ardezie cu pret bun – Montaj de calitate

Prelucram si montam la comanda si dimensiunile clientului  blaturi de bucatarie  din quartz si granit, trepte si contratrepte, glafuri si pervaze la ferestre pentru exterior si interior. preț mic pentru ardezie si tot anu promotii. Termen de executie la noi pentru scari, bucatari si glafuri este de 2-3 zile!.

 cere oferta aici !

Va oferim consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala decorativa in Cluj Napoca, Bucuresti si toata tara. Primiti oferta personalizata pentru glafuri, trepte, blat de bucatarie din compozit quartz, pervaze, capace de gard si stalpi. Piatra naturala decorativa pentru curte, gradina, fatada, soclu si gard. Prelucrare si montaj profesionist.

Oferim preț bun pentru piatra naturala ardezie in Cluj Napoca. Cumpara direct de la producator cu transport in Alba Iulia, Alexandria, Arad. Bacau, Baia Mare, Baciu Cluj, Beclean, Bistrita, Blaj, Borsa, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Carei, Campia Turzii, Calea Turzii Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Darabani, Dej, Deva, Hunedoara, Fagaras. Magura Ilva, Maramures, Bulevardul Muncii Cluj, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara. Iasi, Lugoj, Medias, Miercurea Ciuc, Nadlac, Nasaud, Negresti-Oas, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Rasnov. Reghin, Resita, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slobozia. Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei, Zalau.

Gamă mare de produse în stoc

Frumusețea eternă a pietrei naturale este la un click distanță. Contactați-ne chiar azi!

Oferim servicii complete: consultanță, măurători, execuție, livrare și montaj. 

error: Content is protected !!