MANOPERA TRAVERTIN

manopera travertin

Manopera travertin

Manopera travertin cu pret bun, servicii de calitate superioara. Montaj profesional de marmura si travertin de echipe specializate in toata Romania. Montaj de pardoseli din travertin classic, light si noce la preț bun in Cluj Napoca. TNS va asteapta cu o gama diversificata de lastre si placaje pe stoc. Executam pervaze, trepte, capace de gard si glafuri exterior si  interior  in timp scurt de 2-3 zile.  Travertin exterior si interior la preț bun la T.N.Stones.

Produsele noastre de  marmura, granit, travertin, ardezie, andezit pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal podele de interior si exterior, scari, glafuri, trepte si contratrepte, blat, pervaze, capace de gard si stalpi, pardoseli la terase, living, baie si hol. Pe plan vertical pereti interiori, placare cu piatra scapitata la soclu, gard si fatada casei. Pret bun pentru piatra naturala cu mare varietate incepand de la modele foarte economice pana la modele  unicate. Oferim o gama larga si prețuri bune pentru marmura mata si lucioasa in Bucuresti.

Transilvania Natural Stones in calitate de producator si importator de travertin, marmura, granit si andezit fiamat,  detine depozite cu piatra naturala in Romania. Va punem la dispozitie mii de metri patrati de vanzare placi cu diferite culori, alba, neagra, gri, rosie, multicolora, albastra, verde, maro, bej, antracit. Disponibile in multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea avem lastre mari de granit si travertin. Acum usor poti cumpara piara online direct de la siteul nostru.

Montam travertin, manopera la pret accesibil – T.N. STONES

Consiliere, prelucrare, transport si montaj la comanda si dimensiunile clientului pentru blat de bucatarie din quartz si granit, trepte si contratrepte, glafuri si pervaze la ferestre pentru geamuri la exterior si interior. Oferim preț mic pentru marmura si granit. Tot anu avem promotii. Termen de executie la noi pentru scari, bucatari si glafuri este de 2-3 zile !

cere oferta personalizata !

Manopera travertin cu preț bun in Romania 
Va oferim consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala travertin in Cluj Napoca. Primiti oferta personalizata pentru glafuri, trepte, blat de bucatarie din compozit quartz, pervaze, capace de gard si stalpi. Piatra naturala scapitata pentru fatada, soclu si gard. Prelucrare si montaj profesionist.
Preț bun pentru travertin si montaj in Cluj Napoca. Cumpara direct de la producator cu transport in Alba Iulia, Alexandria, Arad. Bacau, Baia Mare, Baciu, Beclean, Bistrita, Blaj, Borsa, Brasov, Braila, Floresti, Bucuresti, Carei, Campia Turzii, Calea Turzii Cluj-Napoca. Cluj, Constanta, Covasna, Baciu Cluj, Dej, Deva, Hunedoara, Fagaras. Magura Ilva, Maramures, Bulevardul Muncii Cluj, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara. Iasi, Lugoj, Medias, Miercurea Ciuc, Nadlac, Nasaud, Negresti-Oas, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Rasnov. Reghin, Resita, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slobozia. Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei,  Zalau.

Gamă mare de produse în stoc

Frumusețea eternă a pietrei naturale este la un click distanță. Contactați-ne chiar azi!

Oferim servicii complete: consultanță, măurători, execuție, livrare și montaj. 

error: Content is protected !!