MARMURA

Marmura este o rocă metamorfică, transformată fizic și chimic de-a lungul timpului datorită căldurii și presiunii intense. Sub căldura și presiunea cauzate de magmă sau plăcile tectonice, acest calcar începe să se recristalizeze. Calacatta, Carrara, Emperador Dark, Crema Marfil, Thassos sunt cateva din modele care gasiti le noi, permanent pe stoc. Disponibile sub forma de placi si lastre mari.

 

Transilvania Natural Stones va asteapta cu o  gama diversificata de produse. Mii de mp de placi pentru placare la fațade, soclu si garduri, trotuare, alei, terase, scari. Placajele noastre sunt de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa, curte sau grădina, vă oferim diferite modele personalizate.

Piatra marmura de vanzare cu preturi mici la T.N. Stones.  Pe plan orizontal la podele de interior: living, bucatarie, baie si hol. La exterior, pardoseli la terase, alei, scari, glafuri si trotuare. Pe plan vertical pereti interiori, placare cu piatra scapitata la soclu, gard si fatada casei. Pret bun si oferta online pentru marmura decorativa cu mare varietate de modele, de la foarte economice pana la modele  unicate. Decorarea cu granit, marmura alba  si neagra, andezit fiamat, travertin, piatra Onix se intalneste astazi in toate stilurile ambientale.  Oferim o gama larga de modele si preț bun pentru piatra naturala decorativa.

MARMURA - TRANSILVANIA NATURAL STONES

Transilvania Natural Stones in calitate de producator si importator de travertin, marmura, granit si andezit fiamat, detine depozite cu piatra naturala in Romania. Placi cu multiple dimensiuni si grosimi de 1 cm, 1,5 cm, 2 cm, 3 cm pe stoc. De asemenea avem lastre mari de granit black galaxy, nero assoluto, Tan Brown, rosu multicolor.  Acum usor poti cumpara piatra online direct de pe site-ul nostru. Produsele noastre de  marmura, granit, travertin, ardezie, andezit  pot avea nenumarate aplicatii. La dimensiunea clientului si la comanda prelucram trepte si contratrepte pentru scari, pervaze la ferestre, capace de gard si stalpi pentru exterior. Blat de bucatarie si baie, panou perete anti stropire, față de masuțe și alte piese personalizate.                                              

Prelucram si montam la comanda si dimensiunile clientului blaturi de bucatarie si insula din quartz granit, trepte si contratrepte, glafuri si pervaze la ferestre pentru exterior si interior.preț mic pentru marmura granit si tot anu promotii. Termen de executie la noi pentru scari, bucatari si glafuri este de 2-3 zile !

 cere oferta aici !

 

 

Marmura la prețuri mici in  Cluj Napoca 

Va oferim consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala decorativa in Cluj Napoca. Primiti oferta personalizata pentru glafuri, trepte, blaturi de bucatarie din compozit quartz, pervaze, capace de gard si stalpi. Piatra naturala decorativa pentru fatada, soclu si gard. Prelucrare si montaj profesionist.

Cumpara direct de la producator cu transport in :

Alba Iulia, Alexandria, Arad. Bacau, Baia Mare, Baciu, Beclean, Bistrita, Blaj, Borsa, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Carei, Campia Turzii, Calea Turzii. Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Darabani, Dej, Deva, Hunedoara, Fagaras. Magura Ilva, Maramures, Bulevardul Muncii, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara. Iasi, Lugoj, Medias, Miercurea Ciuc, Nadlac, Nasaud, Negresti-Oas, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Rasnov. Reghin, Resita, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slobozia. Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei,  Zalau.