MEDALIOANE DE MARMURA

medalioane de marmura

Medalioane de marmura

Medalioane de marmura, granit și travertin, care pot adăuga o frumusețe unică bogată în orice zonă. Dacă sunteți interesat de detalii deosebite, suntem specializați în medalioane de mozaic din piatra naturala. Acestea vor adăuga frumusețe și detalii oricărui spațiu din casa și afacerile dvs. Există posibilități infinite, lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a vă asigura că obțineți medalionul pe care îl căutați.

Medalioane din marmura. ”Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra”. Cand vine vorba de decorarea spatiilor, piatra naturala este o sursa inepuizabila. Doar imaginatie sa ai, si cine sa o transpuna in realitate. Iar medalioanele din piatra, cu o lunga istorie in arta, sunt nota suprema a elegantei.  Tipic lucrărilor mozaicale greceşti , medalionul de piatra inchis intr-un cadru ornamental reprezenta de multe ori o reproducere de înaltă clasă a unei picturi celebre.

Orice model decorativ se poate transforma intr-un medalion. Care isi gaseste locul pe pardoseli, pereti, blaturi de masa, incastrat intr-o nisa. Dar oriunde ar fi plasat, privirea va fi atrasa intr-acolo, spre PIESA acelui spatiu. Este nevoie de ochiul unui artist si priceperea unui maestru pentru a se desavarsi o asemenea lucrare, iar noi le avem.

Completam reteta cu imaginatia dvoastra sau cu sugestiile noastre , si rezultatul este ca tot praful zilei dispare. Pentru ca ‘Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra”.

Medalioane de marmura pentru pardoseală  sunt disponibile în desenele prezentate pe această pagină sau într-un design personalizat.

cere oferta personalizata chiar acum !

Prelucram si montam la comanda si dimensiunile clientului blaturi de bucatarie din quartz si granit, trepte si contratrepte, glafuri si pervaze la ferestre pentru exterior si interior.preț mic pentru piatra travertin si tot anu promotii atractive. Termen de executie la noi pentru scari, bucatari si glafuri este de 2-3 zile !

Va oferim consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala decorativa in Cluj Napoca. Primiti oferta personalizata pentru glafuri, trepte, blaturi de bucatarie din compozit quartz, pervaze, capace de gard si stalpi. Piatra naturala decorativa pentru fatada, soclu si gard. Prelucrare si montaj   profesionist.

Frumusețea eternă a pietrei naturale este la un click distanță. Contactați-ne chiar azi!

Oferim servicii complete: consultanță, măurători, execuție, livrare și montaj. 

error: Content is protected !!