PERVAZE DIN GRANIT IN PIPERA

pervaze din granit in Pipera

Pervaze din granit in Pipera

Pervaze din granit in Pipera de la TNS. Va asteaptam cu o gama diversificata de lastre si placaje din granit. Executam pervaze, trepte, capace de gard si glafuri exterior si  interior  in timp scurt de 2-3 zile. La depozit-ul nostru in Pipera avem stocuri mari  de placaje granit exterior, marmura alba, travertin,piatra naturala decorativa. De asemenea oferim ardezie multicolora pentru soclu si fatada, travertin scapitat pentru placarea de gard. Capace de gard si stalp din granit sau ravertin diferite modele.

In calitate de producator si importator de piatra naturala, TNS detine  mari depozite de granit in Romania. Avem permanent cantitati mari de placaje din marmura, placaje granit fiamat, placaje travertin exterior, placaje ardezie si antracit. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Larga gama de lastre granit, marmura, travertin, compozit cuart.

Prelucram la comanda clientului blat de bucatarie de compozit quartz, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de granit gri. Executam orice comanda la dimensiunile clientului. In depozitul nostru vei gasi  preț bun pentru pervaze din marmura in Pipera.

cere oferta chiar acum !

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

Pervaze din granit in Pipera de la T.N.Stones

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de  granit exterior si piatra naturala decorativa in Pipera si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru glafuri marmura, trepte granit exterior, blat de bucatarie compozit quartz, pervaze granit exterior. Piatra naturala pentru soclu si gard, travertin pentru terase asa ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Prelucrarea si montaj profesionist.

Cumpara direct de la producator cu transport in Alba Iulia, Alexandria, Arad. Bacau, Baia Mare, Baciu Cluj, Beclean, Bistrita, Blaj, Borsa, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Carei, Campia Turzii, Calea Turzii Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Darabani, Dej, Deva, Hunedoara, Fagaras. Magura Ilva, Maramures, Bulevardul Muncii Cluj, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara. Iasi, Lugoj, Medias, Miercurea Ciuc, Nadlac, Nasaud, Negresti-Oas, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Rasnov. Reghin, Resita, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slobozia. Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei, Zalau.

Gamă mare de produse în stoc

Frumusețea eternă a pietrei naturale este la un click distanță. Contactați-ne chiar azi!

Oferim servicii complete: consultanță, măurători, execuție, livrare și montaj. 

error: Content is protected !!