PERVAZE DIN GRANIT IN ZALAU

PERVAZE DIN GRANIT IN ZALAU

Pervaze din granit in Zalau de la TNS . Va asteaptam cu o gama diversificata de lastre si placaje din granit. Executam pervaze, trepte, capace de gard si glafuri exterior si  interior  in timp scurt de 2-3 zile. La depozit-ul nostru in Zalau avem stocuri mari  de placaje granit exterior, marmura alba, travertin,piatra naturala decorativa. De asemenea oferim ardezie multicolora pentru soclu si fatada, travertin scapitat pentru placarea de gard. Capace de gard si stalp din granit sau ravertin diferite modele.

In calitate de producator si importator de piatra naturala, TNS detine  mari depozite de granit in Romania. Avem permanent cantitati mari de placaje din marmura, placaje granit fiamat, placaje travertin exterior, placaje ardezie si antracit. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Larga gama de lastre granit, marmura, travertin, compozit cuart.

Prelucram la comanda clientului blat de bucatarie de compozit quartz, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de granit gri. Executam orice comanda la dimensiunile clientului. In depozitul nostru vei gasi  preț bun pentru pervaze din marmura in Zalau.

cere oferta chiar acum !

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

 

Pervaze din granit in Zalau de la T.N.Stones
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de  granit exterior si piatra naturala decorativa in Zalau si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru glafuri marmura, trepte granit exterior, blaturi de bucatarie compozit quartz, pervaze granit exterior. Piatra naturala pentru soclu si gard, travertin pentru terase asa ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Prelucrarea si montaj profesionist.

 

error: Content is protected !!