PIATRA ONIX

Piatra Onix

Piatra Onix

Piatra Onix este sursa fanteziei. Transparența sa strălucitoare contrazice faptul că este o piatră solidă. Arată ca o piatră prețioasă, cu benzi ondulate de chihlimbar, fildeș și alb fuzionate împreună într-un model fluid. Când este iluminat din spate, onixul radiază o lumină moale, eterică. Este cu adevărat o piatră naturala extraordinară. Oriunde se folosește va avea rolul principal. Nu există un artist mai mare decât propriul nostru Pământ. Si asta pentru varietatea de materiale și modele pe care le aduce în casele noastre.
Piatra naturala Onyx cu preț bun la T.N.Stones. Produsele noastre de  marmura, granit, travertin, ardezie, andezit Cluj pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal podele de interior si exterior, glafuri, trepte si contratrepte, pervaze, capace de gard, pardoseli la terase, living, baie si hol. Pe plan vertical pereti interiori, placare cu piatra la soclu, gard si fatada casei. Pret bun piatra naturala travertin cu mare varietate incepand de la modele foarte economice pana la modele  unicate. Decorarea cu granit, marmura alba si neagra, andezit fiamat, travertin  exterior, piatra Onix se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale.  Oferim o gama larga si preț bun pentru piatra Onix.
Transilvania Natural Stones in calitate de producator si importator de travertin, marmura, granit si andezit fiamat. Detine depozite cu piatra naturala si quartz in Romania. Va punem la dispozitie mii de metri patrati de placaje cu diferite culori, alb, gri, rosu, negru, multicolor, albastru, verde, maro, antracit. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si travertin. Acum usor poti cumpara piara online direct de la situl nostru.

Executam la comanda piese personalizate din piatra onix

Prelucram si montam la comanda si dimensiunile clientului blaturi de bucatarie din quartz si granit, trepte si contratrepte, glafuri si pervaze la ferestre pentru exterior si interior.preț mic pentru piatra travertin si tot anu promotii atractive. Termen de executie la noi pentru scari, bucatari si glafuri este de 2-3 zile !

 cere oferta personalizata !

Piatra Onix  la preț bun in  Cluj Napoca
Va oferim consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala decorativa in Cluj Napoca. Primiti oferta personalizata pentru glafuri, trepte, blaturi de bucatarie din compozit quartz, pervaze, capace de gard si stalpi. Piatra naturala decorativa pentru fatada, soclu si gard. Prelucrare si montaj   profesionist.

Preț bun pentru Onix si marmura in Cluj Napoca. Cumpara direct de la producator cu transport in Alba Iulia, Alexandria, Arad. Bacau, Baia Mare, Baciu, Beclean, Bistrita, Blaj, Borsa, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Carei, Campia Turzii, Calea Turzii. Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Darabani, Dej, Deva, Hunedoara, Fagaras. Magura Ilva, Maramures, Bulevardul Muncii, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara. Iasi, Lugoj, Medias, Miercurea Ciuc, Nadlac, Nasaud, Negresti-Oas, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Rasnov. Reghin, Resita, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slobozia. Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei,  Zalau.

Gamă mare de produse în stoc

Frumusețea eternă a pietrei naturale este la un click distanță. Contactați-ne chiar azi!

Oferim servicii complete: consultanță, măurători, execuție, livrare și montaj. 

error: Content is protected !!