TRAVERTIN FATADA

Travertin Fatada

Travertin pentru fatada

Travertin fatada, placaj mat, periat, lucios si piatra scapitata cu pret bun de la TNS. Travertinul este un tip de piatră naturala, precum granitul din bucătărie sau marmura din baie. Travertinul se dezvoltă doar în jurul anumitor tipuri de depozite de izvoare minerale, dând acestui tip unic de calcar un aspect distinctiv și izbitor. Este disponibila o bogata gama de culori travertin alb, gri, latte, Ivory, negru, antracit, silver, galben, auriu, maro, crem, bej, multicolor. In mod obișnuit este folosit atât pentru placare la podea, cât și pentru pereti la baie si bucatarie. Aceasta piatra naturala este disponibila în patru stiluri sau texturi de bază: travertin Periat, Matuit, Lustruit, Antichizat, Scapitat.

Transilvania Natural Stones va asteapta cu o gama diversificata de produse. Mii de mp de placi pentru placare la fațade, soclu si garduri, trotuare, alei, terase, scari. Placajele noastre sunt de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa, curte sau grădina, vă oferim diferite modele personalizate.

Piatra travertin de vanzare cu preturi mici la T.N. Stones. Pe plan orizontal la podele de interior: living, bucatarie, baie si hol. La exterior, pardoseli la terase, alei, scari, glafuri si trotuare. Pe plan vertical pereti interiori, placare cu piatra scapitata la soclu, gard si fatada casei. Pret bun si oferta online pentru piatra travertin cu mare varietate de modele, de la foarte economice pana la modele unicate. Decorarea cu granit, marmura alba si neagra, andezit fiamat, travertin exterior, piatra Onix se intalneste astazi in toate stilurile ambientale. Oferim o gama larga de modele si preț bun pentru piatra naturala decorativa.

Placi de travertin pentru fatada casei la oferta

Transilvania Natural Stones in calitate de producator si importator de travertin, marmura, granit si andezit fiamat, detine depozite cu piatra naturala in Romania. Placi cu multiple dimensiuni si grosimi de 1 cm, 1,5 cm, 2 cm, 3 cm pe stoc. De asemenea avem lastre mari de granit si travertin classic, crema, silver, noce si light. Acum usor poti cumpara piara online direct de pe site-ul nostru. Produsele noastre de marmura, granit, travertin, ardezie, andezit pot avea nenumarate aplicatii. La dimensiunea clientului si la comanda prelucram trepte si contratrepte pentru scari, pervaze la ferestre, capace de gard si stalpi pentru exterior. Blat de bucatarie si baie, panou perete anti stropire, față de masuțe și alte piese personalizate.

Prelucram si oferim montaj la comanda si dimensiunile clientului pentru blat de bucatarie din quartz si granit, trepte si contratrepte, glafuri si pervaze la ferestre pentru exterior si interior. Preț mic si promotii atractive. Termen de executie de 2-3 zile pentru scari, blaturi si glafuri!

cere oferta aici !

Travertin pentru soclu cu preț bun – consultanta, masuratori, transport, montaj

Va oferim consultanta, masuratori, transport si montaj de piatra naturala decorativa in Cluj Napoca. Primiti oferta personalizata pentru glafuri, trepte, blat de bucatarie din compozit quartz, pervaze, capace de gard si stalpi. Piatra naturala decorativa pentru curte, gradina, fatada, soclu si gard. Prelucrare si montaj profesionist.

Oferim preț bun pentru travertin si marmura in Cluj Napoca. Cumpara direct de la producator cu transport in Alba Iulia, Alexandria, Arad. Bacau, Baia Mare, Baciu Cluj, Beclean, Bistrita, Blaj, Borsa, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Carei, Campia Turzii, Calea Turzii Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Darabani, Dej, Deva, Hunedoara, Fagaras. Magura Ilva, Maramures, Bulevardul Muncii Cluj, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara. Iasi, Lugoj, Medias, Miercurea Ciuc, Nadlac, Nasaud, Negresti-Oas, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Rasnov. Reghin, Resita, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slobozia. Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Turda, Vatra Dornei, Zalau.

Gamă mare de produse în stoc

Frumusețea eternă a pietrei naturale este la un click distanță. Contactați-ne chiar azi!

Oferim servicii complete: consultanță, măurători, execuție, livrare și montaj. 

error: Content is protected !!