TRAVERTIN IN CLUJ NAPOCA

Travertin in Cluj Napoca de la TNS. Transilvania Natural Stone va asteapta cu o  gama diversificata de produse din travertin. Travertinul este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade,soclu si garduri, trotuare, podele, baie, etc. Oferim placaje de travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, trepte si contratrepte travertin, placaj, mosaic, chiuvete, pavele, medalioane, glafuri de travertin pentru exterior si interior. Avem toate modele de placat cu travertin în stoc în depozitele noastre din București, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea, Bistrita și Timișoara.

          Cauti idei creative de a folosi piatra naturala in casa ta?

Transilvania Natural Stones aduce materialele si proiectul tau va prinde viata. Fie marmura la interior ,fie granit la exterior, fie trepte si glafuri de travertine rezultatul va fi peste nivelul asteptarilor. Frumusețea naturală și pământeana a travertinului este atemporală. Casele din întreaga lume il folosesc în aplicații variate atat in interior cat si la exterior. Cele mai frecvente fiind placarile în băi și livinguri, precum și pe pereții exteriori la soclu si gard sau chiar pe fatada.

Frumusetea travertin-ului si potrivirea lui cu orice tip de decor din casă a determinat designerii creativi să găsească noi aplicații pentru travertin design. Câteva din aplicațiile sunt: trepte travertin de interior si exterior, blat pentru baie, glafuri la ferestre. De asemenea placaje pentru terase,alei si fatade. Travertin scapitat pentru placarea soclului si gardului. preț bun pentru travertin in Cluj Napoca. Piatra travertin poate fi adoptată pentru a se potrivi și biroul tău.

Transilvania Natural Stones ofera preț bun la travertin si o calitate superioara. Executam la comanda si in termen scurt pervaze, trepte, blaturi si glafuri de travertin pentru exterior si interior. Avem permanent stocuri mari de placaje travertin pentru oricare buzunar, atat economice cat si de lux.   In calitate de producator si importator de piatra naturala , Translilvania Natural Stone detine depozit mare de placaj si lastre de travertin în România.

                                                          cere oferta personalizata acum !                                                                          

PLACAJ TRAVERTIN

MOZAICURI SI BRAURI

LAVOARE SI CADITE

Travertin in Cluj Napoca pentru exterior  T.N.Stones
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de travertin exterior si piatra naturala  in Cluj Napoca, Timisoara, Oradea, Bistrita, Bucuresti si Sibiu. Va putem face o oferta personalizata pentru pervaze, trepte si contratrepte din travertin, capace de gard, glafuri exterior si interior de marmura ca sa beneficiati de soluția optimă. preț bun travertin in Cluj ! Oferim si montaj de placaj travertin profesional. Cumpara placi travertin direct de la producator.

travertin trepte si pervaze Cluj Napoca| travertin trepte si pervaze Timisoara| travertin trepte si pervaze Bucuresti| travertin trepte si pervaze Oradea| travertin trepte si pervaze Sibiu| travertin trepte si pervaze Bistrita|